Lees hier alles over onze gebruiksvoorwaarden en cookiebeleid Klik hier voor meer informatie.

Instructie

Alle prijzen en info over praktijk auto rijles bij rijschool Monique en speciale theoriedagen

42.00 Euro

Praktijkles 60 minuten

60 minuten autorijles in de BMW van rijschool Monique; We rijden in diverse verkeers situaties om verkeersinzicht en gevaar-herkenning te trainen. Verder trainen we de bijzondere verrichtingen zoals onder andere parkeren en de hellingproef.

63.00 Euro

Praktijkles 90 minuten

90 minuten autorijles in de BMW van rijschool Monique; We rijden in diverse verkeers situaties om verkeersinzicht en gevaar-herkenning te trainen. Verder trainen we de bijzondere verrichtingen zoals onder andere parkeren en de hellingproef.

op aanvraag

Effe naar Rotterdam (2.5 uur voor gevorderden)

Kan je al goed rijden? Nou dat bepaalt deze rij-instructrice wel ! Tijd voor een lange rit; In twee en een half uur rijden we naar, door en terug uit Rotterdam; Met 120 op de rijksweg inhalen en uitvoegen; Tunnels, trams, straatjes van rechts en veel, veeeel onbekende situaties, dus lekker veel leer-momenten ;o) Voor de echte bikkels en uiteraard alleen als je het echt aan kan; Vraag het uw rij-instructrice; Lets go!

42.00 Euro

Proef examen 60 minuten

Tijdens deze les gaan we rijden zoals je op het echte examen zal moeten bewijzen hoe goed je bent,; Ben jij er klaar voor? Get set, ready ..... Lets go!

Mail of bel ons!

Theoriedag

Op de laatste zaterdag van de maand kan klassikaal theorie-les gevolgd worden. Er wordt ook geoefend ; Met behulp van de modernste technieken worden er, op dezelfde wijze zoals bij het echte CBR, theorie oefen-examens gegeven.

Neem contact met ons op voor meer informatie